ÇiftlikBank Benzeri oluşum Anadolu Farm'a Operasyon

ÇiftlikBank Benzeri oluşum Anadolu Farm'a Operasyon


ÇiftlikBank kabusu daha sonuca bağlanmadan şimdide Anadolu Farm Vakası, yepyeni dolandırıcılık haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bugün gerçekleşen bir operasyon haberi vereceğiz sizler için. Habere girmeden sizlerin bir kaç dakikası rica ederek kısa bir öz eleştiri yapacagız. 

anadolu farming


Ülkemizin saf ve tertemiz insanları risk almak için okadar güzel ticaret yolları varken gidip dolandırıcıların eline düşüyorlar. kolay para hırsı hevesiyle eldeki avuçtakilerini verdikleri gibi kimiside kredi çekerek elde avuçta olmayanıda bu vicdansızlara yem ediyorlar. Hayale yatırım yapmayın arkadaşlar lütfen. alın teri olmadan bu işler bu kadar kolay olsaydı. bu adamlar size niye karını paylaşsın?

ANADOLU FARM OPERASYONU

Gelelim haberimizin detayına çiftlik bankın bir benzeri olan anadolu farm a bugun operasyon yapıldı ve 3 kişi göz altına alındı. 200 milyon TL’lik para topladığı ileri sürülen Ekolium A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren Anadolu Farm’ın yöneticilerine yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

anadolu farm logo


Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri’de faaliyet gösteren ve halk arasında Anadolu Farm olarak bilinen, Ekolium Bilişim Yazılım Tarım Hayvancılık Oto Tur. Gıda Lokanta San Tic. A.Ş. isimli firma yöneticilerine yönelik operasyon yaptı.
Operasyonda Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı F.Ö. ile Şube Müdürü V.M. isimli şahıslar gözaltına alındı. A.Ö. isimli şahıs ise Kahramanmaraş’ta yakalandı. Firmanın genel merkezi, şubeleri ve şahısların adreslerinde yapılan aramalarda firma ve şahısların adına kayıtlı banka hesapları ile taşınmaz mal varlıklarına el konuldu.
Gözaltına alınan şahıslar haklarındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tarımzirai Tarım haberleri.