KFC Türkiye operasyonu Ticari Devri Gerçekleşti

SON DAKİKA! KFC Türkiye operasyonu Ticari Devri Gerçekleşti...

 Türkiye'nin ve Dünya'nın en büyük tavuk zinciri olan kfc nin türkiye operasyonunda hareketlilik yaşandı. firma karşılıklı olarak anlaşma sağladı ve firmayı devretti. tarımsal olarak tavukçuluga desteği büyük olan bu firmanın son durumunu tarım zirai olarak siz değerli takipçilerim için derledim.



ABD’li Yum Brands’in sahibi bulunduğu KFC Türkiye’nin 104 restoranıyla beraber şirketi Abraaj Group’a satışına ait onay çıktı. Rekabet Heyeti, uygulanan başvuruya ait onay verdi. Kurul’un onayı eşliğinde pay devir sürecine geçilmiş oldu.


Rekabet Heyeti, bir dizi birleşme satın alma prosedürünü karara bağladı. Rekabet Müessesesinin internet sitesinde bulunan Heyet kararlarına göre, Turkent Besin ve Turizm Endüstri ve Ticaret AŞ’nin ( KFC Türkiye) muayenesi Abraaj Private Equity Fund VI L.P’ye geçti.


HEMEN ONAY ÇIKTI 

 Kurul, İlknak Su Ürünleri Endüstri ve Ticaret AŞ’nin belli oranda hissesinin ve tek kontrolünün Gümüşdoğa Su Ürünleri Imalat Dışalım ve Dışalım Şebeke doğrulusunda devralınması işlemlerini de onayladı.

QNB Finansbank Şebeke ile HSBC Bank Şebeke arasında akdedilen Mensup İşyeri Kullanım Programı Sözleşmesi’ne ferdi muafiyet tanınmasını kararlaştırdı.

AYRINTILAR;


Rekabet Müessesesinin internet sitesinde bulunan Heyet kararlarına göre, Veser Kimyasal Maddeler AŞ’nin belli oranda hissesinin Küresel Chemplast L.P. tarafından devralınması işlemine destur verildi.

WME Entertaiment Parent LLC ile Perform Group Limited doğrulusunda PIMGSA LLP unvanlı ortak teşebbüs şirketi kurulması işlemine destur veren Heyet, Demir Sabancı doğrulusunda son olarak muayene edilen Sedes İç ve Dış Ticaret AŞ’nin hisselerinin belli oranının, Actera Grubu’nun prosedürü yapmak üzere kurduğu şirketler vasıtasıyla devralınması suretiyle girişim üstünde ortak muayene sağlanması işlemine destur verdi.