Türkiye'nin borsadaki en revaçtaki şirketi?

Yatırımcıların dikkatle izlediği ve henüz amatör yatırımcıların güvenli liman olarak aradığı bir sektör borsa, kimi yatırımcıyı ihya ederken kimiside çok ciddi sonuçlarla karşılaşabiliyor. yatırımın dışında bakarsak ülkemiz adına dikkat çeken bir şirketten bahsetmek istiyoruz. belki bu yazımızda sizler bir yatırım aracı keşfeder yatırım yaparsınız ve hayallerinize ulaşırsınız kimbilir?


aselsan borsa
aselsan borsa


Borsada en dikkat çekici şirket aselsan oldu. Bir Süredir Borsayla ilgili olan kişiler zaten uzun süredir takiptedir ve en kuşkusuz bu olay tahmin edilmekteydi. ülkemizin en sağlam ve güçlü ilerleyen şirketi ne mutluki büyümeye devam ediyor ve ilk 5te yerini almaktadır.




Bir Diğer dikkat çekici şirket ise belki kredi alımları açısından ziraatci çiftçimizi ilgilendirmesi açısından garanti bankasında oldu. onlarda emin adımlarla yoluna devam etmektedir. değeri ise 44 milyar lira olarak açıklandı. onu ise takipte koç holding var. oda türkiyenin en köklü şirketlerinden ve bu takibi uzunca bir süredir sürdürmektedir.

aselsan silahları
aselsan milli savunma cihazları


Aselsan gerçekten yatırımcısınız bugune dek mutlu etti, ürettikleriyle devletimizin verdiği yogun desteği karşılıksız bırakmayan harika bir firma oldular. boyle nice firmalarla güçlü bir borsa istanbul güçlü bir türkiye olarak ilerlemek dileğiyle sayın takipçim.

Neden Borsa haberi?

Tarım sitesiyiz haklısın değerli takipçim. fakat şuda bir gerçek genel olarak size tarımdan haberler vermek yeniliklerle buluşturmak amacım. fakat unutmayınki genel kültür oldukça önemlidir. bir söz vardır. herşeyden biraz bil ama bir konuda herşeyi. bu sözden hareketle arada sırada böyle haberler paylaşacagız. unutmayın belki bir gün sizinde yüzünüzü güldürür ve sizlere boyle haberler farklı kapılar aralar kimbilir. tarımdan ve bizden uzak olmayın sağlıcakla kalın.